dimarts, 7 de febrer del 2017

SANT ADRIÀ BUSCA NOUS VEÏNS PER A LA MINA

L’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs busca dotze famílies que vulguin anar a viure a pisos del barri de la Mina.

RAQUEL CALVENTE PARIENTE.


El barri de la Mina pertany a Sant Adrià (comarca del Barcelonès). Està situat a l’extrem sud-est del municipi i es troba separat del centre de la ciutat pel riu Besòs, la ronda Litoral, una línia de tren i el barri de la Catalana.

Durant dècades, va estar físicament aïllada, envoltada de zones d’ús industrial o sense ús definit que fàcilment es convertien en abocadors i dificultaven l’intercanvi i connexió de l’àrea residencial del barri amb l’entorn proper i front marítim.

Els nous veïns que vagin a viure als pisos del barri de la Mina, s’han de comprometre a fer les obres de reparació del pis en un termini màxim de sis mesos. A canvi, no hauran de pagar cap lloguer. Això sí, la sol·licitud de la llicència d’obres, les despeses comunitàries i els impostos, són a càrrec seu.

El contracte és per un termini de vuit anys. Després, es podrà prorrogar any rere any, pagant el lloguer social que s’estableixi, fins a un màxim de cinc anys més.

Poden aspirar a un d’aquests pisos les persones més grans de 18 anys o emancipades, que estiguin inscrites al registre de sol·licitants d’habitatges amb protecció oficial del municipi.



Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada