dimarts, 7 de febrer del 2017

PROJECTE PLATGES


Els alumnes de 4t d’ESO del col·legi Amor De Déu, a partir del dia 30 de gener, faran serveis a la comunitat. El seu servei s’anomena Projecte Platges.

AINA AFONSO HUGUET.


Aquest any, per primer cop al centre Amor De Déu, els alumnes de 4t d’ESO estan realitzant serveis a la comunitat. Projecte Platges és com han anomenat al seu servei.

Aquest servei consisteix en anar a la desembocadura del riu Besòs. Allà, un biòleg els farà una explicació i els alumnes hauran de fer l’exploració de les especies de l’aigua. Després d’aquesta investigació, es farà una exposició.

De moment, només tenen data per a una sortida, encara que hauran de fer una més. Les sortides es faran en hores lectives. Són tres classes i no hi aniran tots junts per poder treballar millor. El dia 30 de gener serà per la classe de 4t A, el 31 de gener per a 4t B i l’1 de febrer per a 4t C. Només arribar a la desembocadura del riu disposaran de l’ajuda del biòleg.

Tot el que investiguin durant les sortides, l’hauran de recollir i presentar en una exposició. Aquesta exposició està prevista fer-la l’1 de juny a les 16:00 h al casal de cultura de Sant Adrià de Besòs. A aquesta exposició podran acudir tots els pares que vulguin dels alumnes de 4t d’ESO.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada