dimarts, 7 de febrer del 2017

GEGANTOTS I LA CUCAFERA

Els ciutadans de Sant Adrià ja coneixen els nous gegants i la cucafera.

JUDITH CORTÉS DE DIEGO.

El dia 10 de setembre van arribar les noves colles de Gegants i Grallers a Sant Adrià de Besòs. La presentació va ser a la plaça de la Vila i van venir moltes persones. Hi havia gent de totes les edats i tots es van divertir amb la música de les gralles i els balls dels gegants.

Primer es van presentar el Nassut i la Cuqueta, els nous Gegants de la Colla de Gegants. Després, van fer el seu primer ball en públic i es van assegurar de que el “naixement” dels nous gegants fos una manera de garantir el futur de la colla.

A continuació, es va estrenar la Colla de Grallers de l’Esbart Dansaire Sant Adrià, la qual va a acompanyar en tot moment els gegants en el seu recorregut per la ciutat i van fer-los ballar amb el ritme de les seves cançons.

Per últim, els habitants de Sant Adrià van conèixer la Cucafera, un cuc gegant portat per dotze persones. Els hi acompanyava la Colla composta pels nens del col·legi Pompeu Fabra i els seus pares.

Després de la presentació, totes les colles van passejar juntes i van omplir de color els carrers de Sant Adrià. Tota la gent de la ciutat va gaudir d’aquest espectacle alegre i divertit. Va ser una festa que es recordarà i romandrà com a símbol de cultura i respecte al barri de Sant Adrià.



                                     Imatge

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada