dimarts, 7 de febrer del 2017

EL MENOR DETINGUT QUEDA EN LLIBERTAT

El passat mes de novembre, un jove menor de 18 anys juntament amb els seus oncles, van ser detinguts de matinada pel presumpte assassinat de dos homes procedents de països de l’Est.

IRENE PÉREZ.


El menor detingut el passat mes de novembre al barri de la Mina, queda en llibertat després de passar pel jutge. En canvi, els seus tiets, també involucrats en el cas, passaran a disposició judicial el pròxim dimarts.

Els tres detinguts són familiars i d’ètnia gitana. Han sigut arrestats pel presumpte assassinat de dos homes però cap dels tres ha volgut facilitar informació a la policia.

A la matinada del diumenge, els mossos de Sant Adrià van arribar al lloc del crim i van trobar un cadàver i dos ferits, els quals van ser traslladats a l’hospital, on un d’ells va morir. El tercer home estava ferit greu per arma de foc.

Les tres víctimes són homes de entre 30 i 40 anys procedents de països de l’est. Les investigacions descarten que l’incident hagi sigut per un enfrontament entre clans i apunten a un tema de drogues.

Els mossos continuen amb la investigació i estem a l’espera de noves notícies.

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada